Landkaartje

Ik denk dat we alle sportende lezers het gevoel wel kennen. Ik had deze ochtend tijdens een flinke ochtendrit met de fietsclub de benen helemaal choco gereden, en dus speelde ik wat voor hangtuinier in de zetel. Iets na twee dan toch eindelijk opgestaan uit de zetel om de kippen eten te geven (waarom moeten die beesten iedere dag eten krijgen…).

Terwijl ik door de bloemenweide liep viel het me op dat er veel leven was, en toen zag ik deze schoonheid zitten. Tot hier toe had ’t beestje alleen kunnen bewonderen op foto’s bij Ludo, of tijdens wandelingen.Maar na ’t Oranjetipje heb ik ook deze kunnen waarnemen in mijn eigen tuin.

15 gedachten over “Landkaartje

   1. Ach wij hebben dagelijks contact met onze kippen, die zetten zich spontaan neer om een aai te krijgen als we dichtbij komen 🙂
    En dank voor dat eitje, tja, ’t is gene vetten tegenwoordig, onze meisjes worden al een dagje ouder …

 1. Eergisteren zaten er hier wel 12 soorten, waaronder ook de distelvlinder en kolibrivlinder, maar deze schoonheid heb ik nog niet mogen waarnemen.
  En wat die kippen betreft, ik heb me een voedersilo in mekaar geknutseld. 1 maal per week bijvullen is ruimschoots voldoende 🙂 .

 2. Langzamerhand hier ook wat meer vlinders, maar het slechte weer van de laatste dagen doet ze geen goed.
  Mooie foto van het landkaartje!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: