12 gedachten over “Penseelkever met ochtendhumeur

  1. Een paar jaar geleden schreef ik in één van mijn blogjes: “Van penseelkevers wordt vaak gezegd dat ze een voorkeur hebben voor witte bloemen”, dus die Astrantia lijkt wel te kloppen (ik schreef het toen ik vier penseelkevers aantrof op Zandblauwtje).
    Heerlijke foto, die eerste…

    1. Astrantia trekt om één of andere reden andere insecten aan dan alle andere bloemen in de tuin. Hommels zie ik er zelden op, wel schijnboktor, maskerbij, penseelkever, museumkever, penseelkever, urntjeswesp,…

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: