Hip Hip Hoera!

Op 4 april 2012 plaatste ik mijn eerste post op mijn blog. Ondertussen schrijf ik hier al 4 jaar flarden tekst over mijn tuin neer. Hoewel de eerste berichten niet direct veel volk lokten, komen hier tegenwoordig heel wat mensen over mijn digitale dorpel, en heb ik meer dan 200 volgers.

Ik dank U allen voor de fijne commentaar de voorbije jaren, we gaan er nog enkele jaren bijdoen.  ’t Zou fijn zijn als jullie ook dan nog eens aan mijn digitale deur komen kloppen, en af en toe reageren op mijn brouwsels.  Zelf kijk ik niet meer naar mijn statistieken. ’t Is de interactie met de anderen die het zo leuk maakt, vind ik.

25 gedachten over “Hip Hip Hoera!

 1. Hoera voor jou! Ik volg hier al 4 jaar mee denk ik. Ik laat niet veel commentaar achter, maar geniet van al je schrijfsels en doe veel inspiratie op. Jij dank je wel dus!

 2. proficiat. Het smartphone-tijdperk is niet echt bevorderend voor de interacties. Scrollen is het toverwoord. Volgens mijn grote kinderen is reageren op blogs niet meer van deze tijd 🙂

 3. Gefeliciteerd met de verjaardag. Na een paar jaar wordt het trouwens als blogger ook leuk om eens door de eigen oudere posts te bladeren. Beter dan een fotoalbum!

 4. Gefeliciteerd met het vierjarig blogjubileum!
  Het is altijd heel interessant om de evolutie van je tuin te volgen. Van niets naar een hele boeiende tuin, die door jou zo intensief begeleid en steeds bijgesteld wordt.
  Dat blijft mij boeien.

 5. Ook ik ben een stille volger. Jouw uitleg over het snoeien en opbinden van frambozen heeft me enorm geholpen. Daarnaast lees ik wekelijks graag je ervaringen over je boeiende tuin. Een plezier om te volgen!

 6. Reageren op blogs niet meer van deze tijd? Ik voel me ineens ook erg oud want reageren is leuk en reacties minstens zo leuk.

  Van harte! Ik volg nog niet zo lang maar met plezier. Vooral doorgaan.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: