Nog Fruit

Deze was ik nog vergeten, de kaki’s die nog steeds afrijpen aan de jonge struiken. Voor de eerste vorst pluk ik de vruchten en laat ik ze narijpen in de woonkamer.

Maar de vruchten zijn nu wel echt mooi. De planten zijn nog altijd redelijk klein, maar toch voldoende groot om volgend jaar uitgeplant te worden in volle grond. Wanneer deze struiken volgroeid zijn, zullen ze in het najaar ook een echte blikvanger worden ind de tuin (meer precies, het kippenhok).

DS1_6287

 

11 gedachten over “Nog Fruit

  1. Laat, in november nog rijpend fruit aan de struiken. Hier is een week geleden de eerste nachtvorst al geweest. Hoe lang duurt het voordat de kaki’s rijp zijn? Ik wil nu wel eens weten hoe ze smaken.

      1. Sharon fruit koop ik vaak, alhoewel ik dat eigenlijk net wat te zoet vind.
        Grappig, noem je net een appel die ik niet lekker vind. Ik kocht vanmiddag kilo’s en kilo’s Elstars uit de Noord-Oost Polder. Ze zijn heerlijk. Sappig en zoetzuur. En een koopje.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: