Bramensprinkhaan

Deze zat op een bloem van de Hydrangea villosa ‘Anthony Bullivant’.

DS1_5972

Deze mooie Hydrangea is nog redelijk klein maar zal op termijn uitgroeien tot een struik van 1,5 m hoog en breed, met grote viltige bladeren. Er zijn een beperkt aantal schutbloemen, en heel veel fertiele bloemen. Deze soort lokt dus ook insecten. Eens volgroeid is het volgens mij zowat de mooiste Hydrangea.

DS1_6015 2DS1_6017

DS1_5970

10 gedachten over “Bramensprinkhaan

  1. Foto’s 2 en 3 zijn waarlijk prachtig. De goudkleurige insecten en de bloemen glanzen. Dit is vast en zeker de allermooiste hortensiabloem. Al kan dat uiteraard ook aan de fotograaf en het zonlicht te danken zijn.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: