Mooie combinatie

Van deze Persicaria amplexicaulis ‘Fast Domino’ lees je wel eens dat hij mooi is, maar vanwege de speciale kleur oh zo moeilijk te combineren is met andere planten. Deze combinatie met Verbena bonariensis en (een beetje) Gaura lindheimeri vind ik nochtans best ok.

8 gedachten over “Mooie combinatie

  1. Ik vind persicaria’s prachtig daar ze een verticaal accent geven aan de borders. Persicaria Fat Domino is een van mijn favorieten. Ook mooi met Lavatera Barnsley en althaea cannabina.

    1. Ik heb wel een probleem met verticale elementen, ik ben nogal fan van aarbloemende planten, en ik heb die dus misschien wat te veel :D. Ik moet dus eerder op zoek naar andere bloemvormen. Het blad van deze planten is ook echt anders, en een absolute meerwaarde in de border.

  2. Best ok? Ik vind deze combinatie prachtig! Persicaria’s zijn inderdaad tof. Ik heb er ene (weet de juiste variëteit weeral niet meer vanbuiten) die in juni samen met een Pioen bloemt. Echt mooi…

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: