Mooie combinatie

Op deze foto zie je twee van de weefplanten die van mij vrij mogen wandelen doorheen de tuin; verbena bonariensis en Veronica longifolia. Wanneer de planten me ergens storen, verwijder ik ze, anders blijven ze staan. Het zijn beide top-drachtplanten voor veel insecten.

Dit is het ‘wildste’ stukje van de nectartuin, waar op dit ogenblik zo goed al niets bloeit behalve deze weefplanten.

9 gedachten over “Mooie combinatie

    1. Dat is maar een klein stukje van de tuin, daar staan heel veel kleinbloemige planten ook (Anchusa, Calamintha, …). Maar de rest van de vlindertuin staat er erg bloeirijk bij. I kpost één dezer wel eens een foto vanuit de tegenovergestelde hoek.

  1. Amai, dat is echt een mooie combinatie! Ik wist niet dat Veronica zich ook zo uitzaait. Dan ga ik me die ook aanschaffen. Ik hou van planten die ‘hun eigen goesting doen’.😊

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: