Alsnog…

2017 zit er ondertussen al enkele dagen op. Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan, en doet dat met veel bravoure op dit ogenblik. Op persoonlijk vlak was de start van 2017 een bittere pil, maar naar mijn vaste gewoonte ga ik daar niet verder over uitweiden op mijn blog.

Ik wens al mijn lezers en alle mensen van goede wil een prachtig 2018 toe. Aan alle anderen – en dan vooral alle politici die de moed niet hebben om enkele lange termijn beslissingen te nemen in ’t belang van onze toekomst – wens ik veel jeuk en korte armpjes toe.

12 gedachten over “Alsnog…

 1. Oei, hopelijk is die bittere pil van 2017 volledig weggewerkt en kan je nu genieten van 2018!
  Die jeuk en korte armpjes voor die politici, dat vind ik nu eens een toffe straf zeh. Daar sluit ik me graag bij aan… 😂

 2. Dan hoop ik van harte dat die bittere pil wat kan verzacht worden. 2017 was voor mij ook een moeilijk jaar vandaar de blogstilte. Dus hopelijk kan 2018 voor iedereen toch wat geluk en plezier brengen! Een rustig jaar gewenst!

 3. Hopelijk is dat van 2017 ondertussen afgesloten en kan je met nieuwe moed het jaar beginnen.
  Dat van die politici: mag er nog een ferme schop in de kont bij ook? Het is toch verdorie godgeklaagd zeker?

 4. Ook de beste wensen voor 2018 en hopelijk gaan de politici is nadenken wat ze aanrichten.
  Gr Jan (Wilde een Tuin)

 5. Oei, dat klinkt niet goed, die harde pil. Vind het erg voor je! Samen met de anderen hoop ik dat het ondertussen inderdaad achter je ligt en je nieuwe, mooie vooruitzichten hebt. Ik wens het je van harte!

 6. Ik knap helemaal op van je goede wensen, vooral van het noemen van de geadresseerden ; – )
  Maar ik wens je een heel mooi nieuw tuinjaar toe, met een minimum aan persoonlijke ongemakken. Er zal vast weer veel te genieten zijn in onze tuinen.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: