Fotoverhaal van de week 45 : kunst uit ’t Vlaams Parlement 2

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Een ander kunstwerk uit het Vlaams Parlement. De uitleg  ga ik hier niet meer herhalen. Maar ik toon hier nogmaals een werkje dat me echt kan bekoren. Een vakkundig geplooide ijzerdraad projecteert een stukje tekst tegen de muur. Conceptueel een prachtig kunstwerk.

6 gedachten over “Fotoverhaal van de week 45 : kunst uit ’t Vlaams Parlement 2

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: