Fotoverhaal van de week 43 : Kikvorskerk

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Onder het motto; kijk eens een andere richting uit. Een foto van de Abdijkerk in Thorn (Nederland). Het maken van de foto had heel wat voeten in de aarde (statief op laagste stand, mezelf op mijn rug  om camera mooi uit te lijnen).

17 gedachten over “Fotoverhaal van de week 43 : Kikvorskerk

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: