Fotoverhaal van de week 42 : Politie

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Een uitgeregende foto-shoot in Leuven. Die regen heeft nadelen, maar ook voordelen. Zoals reflecties op de kasseien van het martelarenplein. Ik plaats mijn camera op statief om enkele foto’s te maken, en wacht op een voorbijrijdende bus. De meeste bussen rijden de Bondgenotenlaan in, maar bij deze foto helpt de politie van Leuven me een aardig handje, want ze komen met flitsende zwaailichten en loeiende sirenes het huis voorbijgereden…

 

15 gedachten over “Fotoverhaal van de week 42 : Politie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: