Ecologisch tuinieren, Y
Comments 19

Welkom

De voorbije dagen heb ik  – tussen de regenbuien door – de tuin klaar gekregen voor de ecotuindagen van velt.

Ik ga niet klagen over dat weer, want in vergelijking tot andere plekken in Vlaanderen zijn de onweders hier redelijk gebleven: er is ongeveer 90 mm regen gevallen deze week, in andere regio’s kregen ze dat te verwerken op enkele uurtjes…

De plantjes staan er allemaal frisgroen bij, met hier en daar een plantje zonder slakkenvraat, want door het vochtige weer zijn de slakken hier een echte plaag. Maar ondanks die slakken, en ondanks al het snertweer van de voorbije dagen staat er ook heel wat in bloei. En vind ik dat de tuin er nog nooit beter heeft uitgezien.

De tuin is te bezichtigen van 10h00-18h00 nu zaterdag en zondag. Alle praktische informatie vind je op deze website. Of er zijn misschien wel andere, interessante tuinen, dichterbij in je buurt die je eens kan bezoeken?

19 Comments

  1. Kikie says

    Succes met je opentuindagen! Voor mij is het toch iets te ver, misschien dat ik dichterbij huis een tuin ga bezoeken. Jammer dat hier zo weinig tuinen in de buurt meedoen.

  2. Succes en veel plezier! Ook voor ons een beetje ver, zeker met jeugd die achter de boeken moet gehouden worden :5

  3. Hier in onze streek is het inderdaad nog goed mee gevallen qua onweders en natuurgeweld. Hopelijk dit weekend toch een paar wolkeloze uurtjes!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s