Fotoverhaal van de week 23 : Zand en Schelpjes

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

We zijn vandaag in Le-Grau-du-Roi, een vissersdorpje vlak bij de Camargues. De Fruitberg op standvakantie? Neen, gewoon een daguitstapje vanuit de Ardêche. Wat verse vis eten in een restaurantje, wat slenteren door de haven en dan toch even in de zee duiken. Wanneer het te druk wordt in de namiddag trekken we terug richting onze vakantiewoning.

Terwijl ik zand en schelpjes lust, is een strandvakantie niet aan mij besteed. Ik hou niet van de drukte, de meute mensen die als flamingo’s in zee staan, het filmpje zonnecrème dat op het zeewater drijft. Er buiten het hoogseizoen eens uitwaaien is veel meer mijn ding.  Maar best wel een leuk stadje, Le-Grau-du-Roi.

10 gedachten over “Fotoverhaal van de week 23 : Zand en Schelpjes

  1. Zijn we ook geweest, inderdaad mooi dorpje maar vanuit de Ardèche als daguitstap ? Is dat niet een heel eind ?

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: