Akeleitijd

In de nectartuin staat een akelei-bordertje van 2-3 m² groot. Ik plantte er twee jaar geleden een twintigtal verschillende akeleien aan. Ondertussen beginnen deze zich vrolijk uit te zaaien doorheen de tuin. En omdat ze zo leuk zijn, en omdat iedere zaailing weer een andere kleurencombinatie kan zijn en omdat ze ook niet direct andere planten wegdrummen, laat ik ze zo goed als overal hun gang gaan.

14 gedachten over “Akeleitijd

  1. Met stip mijn favoriet. Vooral hun onvoorspelbaarheid vind ik tof. Hier staan ze dan ook van in de voortuin tot in de achtertuin , moestuin inclusief.
    Je hebt ze weer eens mooi ‘ in the picture’ gezet!

  2. Bij mij staan ze op alle verkeerde plaatsen maar het is ze zo vergeven!! Droombloemen vind ik ze, van een andere wereld. Mooie foto’s ook. Groet!!

  3. Zo mooi! Wist niet dat er zoveel variatie in bestond. Ik hen er dit jaar vor het eerst eentje staan in mijn tuin: ik heb hem meege’pikt’ uit de tuin van mijn broer. Benieuwd wat t bij ons gaat geven. Hij staat bijna open.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: