Een Japanse Schone

De Viburnum plicatum ‘Watanabe’ staat in bloei. Dat zal nog meerdere maanden zo zijn. De plant stond ook in mijn vorige tuin, en is zonder twijfel één van mijn absolute favorieten. Een combinatie van mooi blad, prachtige bloei die heel lang aanhoudt en een mooie herfsttooi. In vergelijking met andere Viburnum plicatum soorten, groeit deze veel bescheidener, en de bloei lijkt wat langer gespreid en iets meer ingetogen. Maar ook dan is het een absolute blikvanger.

Eén opmerking over 'Een Japanse Schone'

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: