Januari : logboek tuinwerken

Een tijdje geleden had ik aangegeven dat ik het aantal uren dat ik in de tuin werk zou bijhouden, om aan te tonen dat het allemaal best wel meevalt.

Aangezien ik een man van mijn woord ben, hier een kort overzicht van de werkzaamheden. ’t Zal zelfs héél kort zijn, want ik heb in heel de maand januari niet in de tuin gewerkt. Daarvoor was het véél te nat. Niet als stil protest tegen de weergoden of zo, gewoon omdat het niet fijn is om in de tuin te werken als het regent én omdat het niet goed is op zo’n drassige grond te werken.

Voilà.

11 gedachten over “Januari : logboek tuinwerken

  1. Het moet ook wel een beetje leuk en zinvol zijn, als je in de tuin werkt, nietwaar?
    Ik beperk me ook tot het voederen der vogels en het zo n u en dan maken van een foto.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: