Micro-zicht – Oktober

Een tijdje geleden lanceerde Zem haar eerste ‘bodemzicht‘. Iedere maand een foto van een m² tuin, om de evolutie doorheen het jaar op te volgen. In tegenstelling tot het Eerste Gezicht geen wijds beeld van de tuin, maar de evolutie van een klein stukje tuin. Een knap idee, en dus trad ik met plezier in haar voetsporen. Ik paste het wel lichtjes aan voor mijn tuin, het stukje dat ik toonde is de pioenenborder van de voortuin, ongeveer 6m² groot.

Ergens eind juli geraakte ik de draad kwijt, en die ga ik nu nog even oppikken.

De herfst is hier duidelijk al ingetreden. Zelfs de herfstanemonen zijn al uitgebloeid. alleen Geranium ‘Patricia’ (bovenaan) en de Penstemon (onderaan) zetten nog dapper door. Volgend jaar ziet het er hier beter uit, zeg ik U.


6 gedachten over “Micro-zicht – Oktober

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: