Combinatie

De kleuren zijn een beetje flets op de foto, door ’t felle zonlicht. Maar deze plantencombinatie staat me echt wel aan. Campanula ‘Prichard’s variety’, Salvia nemorosa ‘Mainacht’, Agastache ‘Blackadder’, Geranium ‘Patrica’ en Verbena bonariensis. De planten werden bij mekaar gezet en ’t resultaat overtreft mijn verwachtingen. ’t Enige wat me stoort in deze compositie is het kleurverschil tussen de verschillende Campanula planten. Maar ’t kan ’ t plezier van de leuke compositie wel niet te niet doen. ’t Is net dit soort resultaten waarvoor je tuiniert.

6 gedachten over “Combinatie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: