Introductie

Sinds deze week staat de nieuwe catalogus voor 2014 on-line bij Naylor Creek. Ik hoor U allen denken “Naylor Creek?”.

Een klein woordje uitleg. Naylor Creek is een belangrijke en toonaangevende hostakwekerij in de Verenigde Staten. Onder ‘New Introductions 2014’ op pagina twee staat H. ‘Blushing Blue’ (Van Elst)  vermeld. Wat verderop een korte omschrijving en nog wat later ook een kleine foto van de plant.

Zoals ik hier al eerder schreef is deze plant een zaailing van mij. Ik ben nu officieel een Hostaveredelaar. Binnenkort registreer ik de plant.

 

10 gedachten over “Introductie

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: