Tuinwerkzaamheden
Comments 10

Klaar!

De berg kasseien zal gebruikt worden voor de oprit en ook om het grasveld te omzomen.

Sinds woensdagavond loop ik er heel tevreden bij. De grondwerken zijn gedaan, ik ben uitzonderlijk tevreden van het werk van onze grondwerker, die alles perfect heeft uitgevoerd.

We wonen nu in een huis dat niet langer te midden een maanlandschap staat. Het zorgt ervoor dat het huis  er heel wat mooier uitziet en dat de tuin optisch groter lijkt.

Het eerste werk is nu het aanleggen van enkele ‘tijdelijke’ tuinpaadjes in boomschors, volgende week wordt er ook een bescheiden oprit aangelegd, zodat het hier ook geen modderlandschap wordt.

De volgende twee weken ben ik thuis. Ook al wachten er nog enkele renovatieklussen op me, zal ik toch vaak in de tuin te vinden zijn: plaatsen van een haag, planten van de laatste boompjes, plaatsen van een tuinscherm, en alle resterende afval naar het containerpark brengen….

Dus ja, eigenlijk ben ik nog lang niet klaar, het is eigenlijk slechts een begin van de werken voor mij.

10 Comments

  1. Nog even niet klaar wat den tuin brteft denk ik dan met je mee.
    Maar het is wel heel knap geworden. Vind die benedenband in de zijgevel wel cool zo in dezelfde kleur als het nieuwe deel.

  2. Een schitterend huis! En zo'n mooi braakliggend stuk grond heeft nog zo veel beloftes in zich. En die beloftes kan je nu allemaal gaan waarmaken. Mooi vooruitzicht.

  3. Helemaal van nul inderdaad. Geen enkele boom of struik die er eigenlijk toch wel redelijk goed uitziet en die zonde is van uit te doen. Tabula rasa

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s