Epimedium stellulatum ‘Wudang Star’

Ik ben mettertijd steeds meer van Epimedium gaan houden. Het zijn mooie, probleemloze planten die echt wel een plaatsje in de tuin verdienen. Het duurt even voor de planten aanslaan, maar dat geduld wordt beloond.

Deze Epimedium stellulatum  ‘Wudang Star’ plantte ik twee jaar geleden aan. Dit jaar bloeien ze voor ’t eerst met een wolk van kleine witte bloemetjes boven het blad. Van alle Epimedium in mijn tuin is dit de meest opvallende qua bloei.

3 gedachten over “Epimedium stellulatum ‘Wudang Star’

  1. Ja, mooie planten. Misschien ga ik toch nog eens proberen. Ik had verschillende planten Epimedium grandiflorum aan de Taxushaag, onder de notelaar. Maar ze zijn allemaal verdwenen, deden het er echt niet goed. Misschien te diepe schaduw?

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: