Nieuwe look

Het thema dat ik tot gisteren gebruikte wordt niet langer ondersteund door WordPress. Ik moet dus iets anders installeren. Het thema kan de komende dagen nog veranderen. Ik heb in ieder geval al gemerkt dat ik met dit thema best landscape foto’s als ‘uitgelichte afbeelding’ ingeef, anders wordt het wel heel veel scrollen.

Nog een voordeel; dit lost ook een bug op in mijn oude thema, de reacties worden nu beter hiërarchisch getoond. Ik heb ondertussen nog wat extra funtionaliteiten ontdekt die ik de komende dagen nog probeer uit te rollen.

Zo kan ik vanaf nu ook full-width images invoegen. Maar er zijn nog wel wat andere dingetjes die ik wil proberen.

Indien je ergens technische problemen mee hebt, schrijf dan een reactie neer bij dit topic aub.

Ik lees dat er enkele mensen zijn die wat problemen hebben met deze nieuwe lay-out.
Gelieve me een e-mail te sturen (waarbij je het probleem ook even uitlegt). Het adres is supermasj at gmail dot com

14 gedachten over “Nieuwe look

  1. De foto is twee keer zo groot als mijn (24 inch) scherm, dus dat is serieus scrollen geblazen om van 1 afbeelding te kunnen genieten.
    Verder een erg sobere doch serene look.

  2. Ik gebruik enkel een uitgelichte afbeelding voor de begeleidende foto van mijn artikel op het startscherm van mijn blog. In een tekst zou ik zelfs niet weten hoe dat te doen. Beetje last van digibetitis hier 😁.
    Op mijn smartphone zie ik jouw foto nu niet anders dan anders.

  3. Op de aipet is het een fijne verbetering, en meteen met weer zo’n prachtige foto. Over de hele breedte (landscape) een schitterende foto, wateen fijn begin.

  4. Mooie opgefriste look! Het enige dat ik jammer vind, is dat ik geen lijst met categorieën meer zie staan op de frontpagina, ik vond dat wel handig om snel artikels over een bepaald onderwerp te lezen!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: