Geur

Geurende planten in de tuin maken een tuin zoveel leuker. Maar ook werken in de tuin wordt een plezier. Tijds de werkzaamheden aan de voortuin werkt ik begeleid door Rosa ‘Lady of The Lake’, die ik tegen het portiek van de voordeur probeer te laten klimmen (ik moet er eigenlijk vooral zelf werk van begin maken, en ze wat begeleiden in die groei). Een mooie roos die wat mij betreft alle vakjes aan kan kruisen : gezond groeiend, mooie bloemen, doorbloeiend en lekker geurend.

DS1_6841

Een foto van mijn ander exemplaar .DS1_6888

En iedere keer ik met de kruiwagen over het pad langs het huis liep, had ik ook daar de indruk een rozengeur gewaar te worden…

DS1_6844

 

10 gedachten over “Geur

  1. Die “Lady of the lake” mag er zijn. Die bovenste foto is om bij weg te dromen. Heerlijk, zulke rozen. Ik zou er de hele dag naast gaan zitten.
    Op de laatste foto, wat zijn dat voor bloemen?

  2. Mooie roos en ook een romantische naam. Ik heb 46 verschillende soorten rozen in de tuin staan de meeste geuren, want daarop heb ik bij mijn rozenkeuze altijd gelet, maar ik moet ze wel aanraken of er aan ruiken om van de geur te genieten.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: