Wikke

Twee jaar geleden zijn er enkele wikke-soorten in de tuin opgedoken. Deze voederwikke heeft zich gevestigd in de bloemenweide

DS1_6646

Een banaal plantje volgens velen, maar eigen gewoon heel mooi. In de borders houd ik het onder controle, in de bloemenweide is het absoluut welkom.

 

12 gedachten over “Wikke

  1. Wikke! Alweer zo’n plantje waar ik nog niet van had gehoord. Kun je dat ook ruiken, dat kruidachtige? Want dat vind ik wel fijn van kruiden, dat je ze ruikt in het voorbijgaan. Ik denk dat ik er nog wel een plekje voor heb waar hij niet kan gaan klimmen.

      1. De bloempjes herkende ik niet, maar nu ik via die link de plant in zijn geheel zie, met zijn typische bladeren, kan ik hem meteen thuiswijzen. Ja, nogal een hardnekkig ga-‘s-effe-uit-de-weg-plantje.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: