Ecotuindagen 2020

Een beslissing die al wat langer in de lucht hing is gisteren gevallen (of toch in ieder geval gisteren gecommuniceerd) : de velt-ecotuindagen  van 2020 zijn geannuleerd. Het lijkt me in ieder geval de enige logische keuze, je kan als organisatie moeilijk energie blijven steken in een event dat naar alle waarschijnlijkheid niet toegelaten zal worden. Bovendien was het thema van 2020 ‘stadstuintjes’, over ’t algemeen ligt social distancing daar iets moeilijker.

Als alternatief worden een aantal alternatieven voorgesteld,  onder meer online eco-tuindagen (via de velt-facebook pagina) of, indien de veiligheidsraad tegen dan nog bijkomende versoepelingen zou toelaten, zou iedere tuineigenaar ook een mini eco-tuindag kunnen organiseren (met beperkte lijst bezoekers, op uitnodiging). Hier zullen de deuren naar alle waarschijnlijkheid gewoon gesloten blijven.

En die online eco-tuindagen, dat doe ik al een tijdje op deze blog. Een persoonlijk facebook-account heb ik niet, uit principe. Misschien maak ik me nu wel een fuitberg-facebook-account…

 

8 gedachten over “Ecotuindagen 2020

  1. Dat was toch te verwachten. Maar het is zeker een teleurstelling als je er naar uit kijk. Maar ja er zijn ergere dingen in deze tijd.
    Je kan je altijd uitleven op je blog. Fijn weekend.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: