Voorpret v2

De bloemknoppen van de Lysimachia palmatiloba beginnen te barsten. Deze bloemen zijn uitstekende insectenlokkers.

Ik ben nog enkele foto’s verschuldigd in het kader van eerdere posts. Zo staat de Veronica, alsook de Digitalis parvifolia uit het vorige voorpretbericht ondertussen in bloei.

DS1_5796DS1_5802

Ook de Thalictrum ‘Elin’ staat ondertussen in bloei.

DS1_5801

En toen ik twee weken geleden schreef dat Paw-Paws mooie bomen waren, suggereerde Menck om eens een foto van de hele boom te posten. Voilà, bij deze… Er groeien wel enkele pastinaken tussen de boompjes.

DS1_5820

17 gedachten over “Voorpret v2

  1. Totaal naast de kwestie, Menck ik mis u. Zo jammer dat we je rijke taal, mooie foto’s en dito verhalen moeten missen. Je was al weg voor ik het laatste bericht kon lezen.
   Het doet wel deugd dat je nog komt lezen hier en daar. En merci, voor al die keren dat ik heb moeten schaterlachen om wat je schreef!

  2. Niet de bedoeling hier, maar toch, in aansluiting op Eilish, de kans om te zeggen hoe ontzettend jammer ik het vindt dat het je gestopt bent. Ik heb altijd zo van je schrijfsels genoten.
   Je kunt in deze wereld haast niet op het getal letten, Menck. Je kunt ook zeggen: kwaliteit (je paarlen) is voor de fijnproevers 😉 en dat zijn altijd maar weinig “zwijntjes”.
   Deze “zwijntjes” treuren nu.

 1. Ik toon hier net de eerste foto aan de dochter en zeg “wat zijn die foto’s hier toch altijd loepzuiver” en toen moest de tweede nog komen.
  Feest voor het oog, jouw tuin!

 2. De natuur heeft een enorme spurt gemaakt de afgelopen week, veel ineens in de knop en in bloei. Het blijkt uit bovenstaande foto’s.
  Wat is de Digitalis parvifolia trouwens een schoonheid!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: