12 gedachten over “Ich habe zoviel speit

    1. Ik snap de link met de internationale vrouwendag niet. Dit liedje is voor mij een leuke combinatie van Jean-Marie-Pfaff-Duits en het in ’t belachelijke trekken van de waarschuwingen van de kerk en de medische stand (die vroeger beweerde dat je een handicap kon overhouden aan masturbatie).

  1. Jaah, ook ich bin fan. Al sinds enkele jaren door hun grote hits Angela Merkel en Twaletpapier gescheurdt 🙂 . Ook tijdens interviews blijven ze in hun rol . Op 19 november te bewonderen in Het Depot! Aller dahin !

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: