Lekker

Sinds vorige week weet ik dat Salvia bloemen niet alleen eetbaar zijn, maar soms ook erg lekker (de meeste smaken zoals het blad). Van de hele collectie in mijn tuin is er eentje die lekker smaakt, deze S. stolonifera. Het blad van deze plant lijkt ook veel op Ananassalvia, een salvia die gekweekt worden vanwege zijn lekkere bloemen

12 gedachten over “Lekker

  1. Waar smaakt het naar? Ik vind het erg leuk om mijn gasten in de zomer te verassen met een ‘versierde’ maaltijd! Warme zoetige caramel achtige toetjes zijn erg lekker (en mooi) om op te dienen met jonge bietenblaadjes. Leg de bietenblaadjes op zijn kop voor de mooie rode nerven!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: