Brandnetel

Op verschillende plaatsen in de tuin zie ik nu rupsen op de brandnetels. Van de rupsen bovenaan op de foto heb ik geen flauw benul om welke vlinder het gaat, de tweede foto is een portret van een kudde dagpauwooglarven.

DS1_3408

13 gedachten over “Brandnetel

  1. Ze laten zich in elk geval niet prikken door de netelige plant. Soms blijf ik een poos staan kijken. Zo bijzonder, die rupsen bij elkaar. Krijg er ook wel ietwat de kriebels van 😉

  2. Krijg altijd de kriebels van rupsen ondanks dat ik ze vroeger als kind ving en in potjes deed. Ik heb net mijn buxus moeten weggooien omdat er buxusmot (en dus rupsen) in zaten. Nooit gehad zoiets. Heel vervelend.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: