Plakker (Lymantria dispar)

Alhoewel mensen vooral aandacht hebben voor vlinders, zijn er bij de nachtvlinders ook heel wat mooie verschijningen. Bij deze plakker zijn de grote antennes (bij het mannetje) erg opvallend. Ook de rupsen van deze nachtvlinder zijn erg mooi.

DS1_3387DS1_3390

11 gedachten over “Plakker (Lymantria dispar)

  1. Knappe macro’s! Ik heb enkel het vrouwtje al mogen waarnemen in de tuin . Je hebt 100% gelijk, er zijn heel wat prachtige nachtvlinders, denk maar aan de ligusterpijlstaart, hageheld, rood weeskind,….. .Ik ben fan.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: