Het leven zoals het is, Y
Comments 12

Neen! Wij doen morgen NIET mee!

Morgen is het warmetruiendag. Hier in de Fruitberg doen we NIET mee. Onze verwarmingsketel heeft de geest gegeven in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 februari, en tot vanavond hebben wij het moeten stellen  zonder verwarming en zonder warm water (met medewerking van een eerste aannemer die een defecte verwarmingsketel bij vrieskoude niet zo’n probleem vond).

We hebben er hier dus een warmetruientiendaagse en een warmepyamatiendaagse opzitten, onze fonkelnieuwe ketel blijft morgen lekker doordraaien.

12 Comments

 1. Stef Den Flater says

  Als je er al een tiendaagse van gemaakt hebt, dan hoeft het zeker niet meer. Al die gezamenlijke acties vind ik trouwens maar niets. Het heeft iets geforceerd en men bereikt er weinig mee.

 2. onderdeappelboom says

  Brr, klinkt koud! Wij hadden ook onverwachte dikketruiendag (tweedaagse, eigenlijk) op het werk. Best koud als je enkele uren stil zit. Gelukkig kunnen we pingpongen op het werk en warmt dat goed op 🙂 Maar 10 dagen zonder? Hopelijk had je een kachel!

  • Neen, alleen twee elektrische badkamerverwarmers van 2 kW, zoiets durf ik niet laten branden wanneer ik er niet ben of slaap, dus ’t was echt wel koud (zeker in de badkamer)

 3. “… want wij hebben al veel harder meegedaan dan jullie allemaal tesamen”.
  Dat is uiteindelijk de boodschap, nietwaar?
  Een lekker warm dagje gewenst 😉

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s