Fotoverhaal van de week 48 : Tram

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Nog maar eens een nachtelijk stadszicht met doorrijdend verkeer, dit keer een tram in Gent. Dit is was de eerste keer dat ik zo’n beeld maakte. De foto van de trein in Leuven is een gevolg van deze eerste foto.

Alhoewel deze foto een pak minder goed is, kan ik hem wel smaken. ’t Was ook één van mijn eerste nachtfotografie-uitjes met een digitale reflex. Zoals al eerder gezegd, een pak minder uitdagend dan een klassieke camera, met onmiddellijke feedback.

3 gedachten over “Fotoverhaal van de week 48 : Tram

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: