fotoverhaal
Comments 19

Fotoverhaal van de week 46 : Damme

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Een typisch Vlaams landschap. De kunstmatige ophoging rond de windmolen is waarschijnlijk het bealangrijkste reliëf in de omgeving. Het beeld heeft niet veel  om ’t lijf, maar dankzij het bijna windstil zijn, krijg ik ook een reflectie in ’t water. Indien ik nog iets dichter naar de over zou stappen, zou de reflectie van de molen volledig geweest zijn. Vraag me niet waarom ik dat niet deed, misschien lag ik dan wel in ’t water.

Plaats: Damse vaart

19 Comments

  1. Misschien niet veel om het lijf, maar zeker een mooie plaat! En een mooie molen, heel anders dan het soort dat je hier in de omgeving ziet. Kinderdijk is hier zo beetje om de hoek.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s