Distelvlinder

Op dit ogenblik vormen zijn de Distelvlinders zonder enige twijfel in de meerderheid in de Fruitberg. Niet in de grote getale die ik zag tijdens de open tuindagen (18 exemplaren) , maar ik zie nu soms tot een tiental van deze vlinders in de tuin.

Deze vlinder plant zich niet voort in onze streek, maar is afkomstig uit het Zuiden. De aanwezigheid van dit diertje hangt van jaar tot jaar af, sommige goeden jaren worden afgewisseld met jaren zonder distelvlinders.

Eén opmerking over 'Distelvlinder'

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: