Fotoverhaal van de week 24 : Ieper

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Nog eens een foto met een ultra-breedhoeklens, deze foto werd genomen met een 12mm lens (op een 35 mm formaat). Wanneer je met zo’n beeldhoek fotografeert, gaat alles wat dichtbij je staat er veel groter en langer uitzien dan het in werkelijkheid is. Deze wandelbrug in Ieper is echt niet zo groot als ze lijkt.

Het laat de lijnen van de brug uitstekend tot hun recht komen.

2 gedachten over “Fotoverhaal van de week 24 : Ieper

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: