Nestkastjes

Vandaag de nectartuin nog eens een grondige wiedbeurt gegeven. De hele dag kon ik het aan- en afvliegen van papa en mama boomklever volgen. Wat me nu echt opvalt is dat er een beest leem tegen de dakrand heeft afgezet. Ik vraag me af wie dat gedaan heeft. De boomklever? Een insect?

De koolmeesjes zijn ondertussen uitgevlogen. In de bessenkamer broedt nog een stel pimpelmezen, maar deze stoppen met voederen van de jongen wanneer je op minder dan vijf meter van het nestkast komt.

Wanneer de beestjes uitgevlogen zijn ga ik dat dakje ook eens herstellen…

16 gedachten over “Nestkastjes

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: