Fotoverhaal van de week 19 :

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Een gewone wei, ergens in een deelgemeente van Bütchenbach, vlakbij onze vakantiewoning enkele jaren geleden. Veel tuinen kunnen niet op tegen de schoonheid van deze weide…

De voorbije jaren gingen we steevast met mijn ouders een weekje op vakantie in Wallonië. We huurden één grote hoeve (voor minstens 25 personen, dank U wel), voorzien van alle comfort. Heerlijke wandelingen, veel bijpraten, s’avonds lekker eten en iets drinken, overdag wat sporten of joggen voor de mensen die er zin in hadden. En met meestal mooie weides in de buurt.

 

15 gedachten over “Fotoverhaal van de week 19 :

    1. Wij wonen aan een drukke baan (omdat dat de enige oplossing was om een goed fietspad te hebben voor de kinderen). maar gewoon thuis zitten is ook fijn hoor, zelfs hier

  1. Bütchenbach, daar waren we een paar maanden geleden nog voor de sneeuw. Dat was al prachtig, maar zonder sneeuw is het er duidelijk minstens zo mooi.

  2. Dat adresje mag je mij altijd doormailen! (echt hé). Wij zijn net terug van Malmédy, waar vooral paardenbloemen en pinksterbloemen nu de weiden kleurden. Ook met heel de familie genoten.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: