Activiteiten

Zoals mijn trouwe lezers ondertussen al weten, was de Fruitberg dit jaar te bezoeken in het kader van de “Velt eco-tuindagen“. In  2015 zal ik niet deelnemen aan deze activiteit. Ik wil zelf opnieuw enkele tuinen bezoeken, en ik vermoed dat ik dan opnieuw zal deelnemen in 2016. Tegen dan zal de tuin er heel wat beter uitzien, en deelnemen aan zo’n opentuindag geeft je een doel om de tuin af te hebben op de grote dag.

Maar ook dit jaar zijn er twee velt-activiteiten gepland in de Fruitberg. In februari een snoeicursus kleinfruit en eind juni een fruitproefdag. Voor beide activiteiten is het aantal deelnemers beperkt en inschrijven verplicht (niet bij mij, maar de lokale Velt-afdeling). Ondertussen zijn deze activiteiten een maand geleden gemeld in het tijdschrift van velt-Tienen, zodat lokale deelnemers ‘voorrang’ kregen.

Het zal de eerste keer zijn dat ik een snoeicursus geef. Laten we hopen dat de mensen mijn les kunnen appreciëren.

 

4 gedachten over “Activiteiten

  1. Staat er voor komend voorjaar niet een cursus ‘Honderd meter haag scheren op één dag’ in jullie activiteitenlijst? If so, dan stel ik met graagte mijn tuin ter beschikking voor de scheerdemonstrant van Velt. 😉

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: