Fruitberg
Comments 37

Verjaardag !!!

Twee jaar geleden startte ik mijn blog met dit berichtje, me zelf afvragend of mijn schrijfsels andere mensen zou interesseren.

Nu, twee jaar later, heb ik iets meer dan 100 volgers, iets wat mijn stoutste verwachtigen overtreft.Ik dank jullie allemaal voor de interesse, en voor de toffe reacties.

Hip Hip Hoera. Bloemetjes voor iedereen (Epimedium grandiflorum)

 

37 Comments

 1. Proficiat met je 2de verjaardag. En dat je uitgerekend de dag hebt uitgekozen waarop ik 22 keer meer kaarsjes mag uitblazen. Het kan niet op vandaag !
  ‘Biedaaankt voor die bloeeemen’ zou Johannes Paulus zeggen.

 2. onderdeappelboom says

  100 volgers, dus mensen in wiens feed je zit? Dat is wel knap! En welverdiend! Met een elfenbloempje inderdaad, maar ook met boeketten vol fruitbloesems! Ik kom hier graag lezen en (met iets mindere frequentie dan lezen, zoals dat gaat) reageren. Doe zo voort!

 3. Rob says

  En dan zijn er nog de mensen die je niet volgen via een feed, maar gewoon regelmatig het blog bekijken. Dus minimaal 101 😉

 4. Katia says

  Ik ben een volger maar geen reageerder.. Met je blogverjaardag toch een dikke proficiat! Ik vind het super om je belevenissen en vooruitgang te lezen, zo krijg ik zin om met onze 22a ook leuke dingen te doen, we vatten het op als een streekeigen tuin die z’n gang wat mag gaan. Tot nu toe net na de verbouwingen nog niet veel energie in kunnen steken dus helft voor de schaapjes en hoogstamfruitbomen + hier opgepikt: (kruis)bessen-frambozen enz haagjes + een poel. Als we aan bloemen-struiken beginnen, kom ik nog extra in je berichten kijken!

 5. Groentje says

  Hip hip hoera! Je zou niet zeggen dat je nog maar een jonkie bent in de blogwereld, je doet dat goed!

 6. Hierbij een lentebloemetje terug. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen:-) En blijf bloggen. Ik volg je blog met veel plezier.

 7. Gefeliciteerd! Mooie foto van de elfenbloem hierboven.
  Ik volg je graag en blijf benieuwd naar de ontwikkelingen op de Fruitberg.

 8. Rebelse Huisvrouw says

  Dat is wel een felicitatie waard! Proficiat! Op naar nog veel meer prachtige foto’s!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s