Wereld Naakt Tuinieren Dag

Het is overmorgen de eerste zaterdag van mei. Goed nieuws: na een stevige dag werken in de tuin moet je geen vuile kleren wassen. Het is namelijk de negende Wereld Naakt Tuinieren-Dag, nu zaterdag 4 mei 2013. “Hoe vinden ze het toch uit” was de reactie van één van mijn vrienden…

Aan de mannen onder ons zou ik dan toch even voorstellen om het scheren van de haag nog een weekje uit te stellen. Ik weet ook niet of je tuinhandschoenen mag dragen…

De officiële organisatie heeft haar website bijgewerkt, dus dit week-end heb je dus een perfect excuus om zonder kleren te tuinieren. Ik denk dat ik pas, en dan niet alleen omdat het misschien wat koud gaat zijn om in mijn bloot gat door de tuin te lopen. Ik probeer op natuurlijke wijze te tuinieren, dat is niet hetzelfde als als naturist tuinieren.

Oh, en als U meedoet, hoef ik daar écht geen fotoverslag van. Misschien gaat Menck wel een fotoverslag neerschrijven op zijn blog, hij werd vorige week al schaars gekleed gespot in zijn tuin.

12 gedachten over “Wereld Naakt Tuinieren Dag

 1. Dan zou ik nog liever lekker bloot in mijn stoel gaan liggen zonnen, dan tuinieren gaan: de teken zitten al verlekkerd op mij te wachten na de lange winter 😉

  1. Ik zie het liever niemand doen. Enfin, ieder doet wat hij wil, ik doe niet mee.
   Dit topic heeft trouwens meer dan gezonde interesse, je weet maar nooit wat je morgen ziet

 2. Dat fotoverslag is niet meteen voor publicatie vatbaar, vrees ik. Maar ik hield wel mijn rubberen laarzen aan, dat wel.

 3. Ik durfde bijna niet te klikken op dit logje, bang voor de foto’s:)

  Poeh… valt dat weer mee:)

  Ik laat de beurt ook verbeuren, in deze. Ik vind al dat er te veel (oud) bloot is in de zomer tegenwoordig. Ik heb het liever wat teveel gekleed. Dus zeker niet bloot ajb.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: