Pastinaak

Het begon met een gefaald experiment. Ondertussen zaait de pastinaak zich nog steeds verder uit. Ik zag er tot nu toe geen problemen in, het is een mooie plant die ook krioelt van het leven. Hij was tijdens de eco-tuindagen ook één van de blikvangers.

Maar bij deze ga ik volgend jaar de aangroei van de pastinaak een beetje temperen. Anders noemt deze blog over enkele jaren pastinaakberg.

De pastinaak wordt nog steeds 235cm hoog in een stuk van de bloemenweide, het verarmingsproces is dus nog niet afgerond.

13 gedachten over “Pastinaak

  1. had je dat dan laten uitschieten met de bedoeling van te grond te verarmen? Ik laat het hier ook uitschieten omwille van het leven dat meebrengt.

      1. Werkelijk? Doet pastinaak iets aan woelmuizen? In mijn tuin zijn de woelmuizen de absolute baas.
        Zij bepalen wat ik zaaien mag, of planten.

  2. Ik vond jouw pastinaakberg indrukwekkend! En die zaait zichzelf steeds uit? Wauw! Dan staat die er echt met zijn goesting. Bij mij is dat niet gelukt, heb dat enkele jaren geleden ook geprobeerd maar hij is ondertussen verdwenen.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: