Boodschap

Na een vrij lange blogsiesta ben ik hier weer terug. Ik ga de hele reden hier niet in ’t breed uitsmeren, laten we maar zeggen dat het erg druk was met ’t werk en dat ik er geen zin in had.

Ondertussen pikken we de draad terug op, en probeer ik ook terug op tijd en stond een tekstje te schrijven . Op het bord dat de eco-tuindagen aankondigt staat een heel belangrijke precisering. Ik weet dat dahlia’s terug in zijn, maar dus niet in mijn tuin. Hier zijn ze NIET welkom.

Net zoals Tagetes en bloemriet.

34 gedachten over “Boodschap

 1. Oei wat is er mis met dahliaโ€™s?
  Oude bloemen die opnieuw in de picture staan of zie ik het verkeerd?

 2. Ik begrijp het volkomen, dat van die Dahlia’s …en toch ben ik er voor gevallen , sinds vorig jaar, voor in de plukboeketten. Eger nog, ik speel zelfs met het plan om zelf wat te gaan kruisen . Maar canna’s en tagetes komen er niet in ๐Ÿ˜‰

 3. Ik moet gewoon heel hard lachen met je bord!
  Mijn tuintje 95% dahlia-vrij.
  Jammer dat je niet in mijn streek woont, anders kwam ik af.

 4. Voor mijn part mag je bij die dahlia’s ook gladde iolen, euh gladiolen bijvoegen. Een plant die stikt van de pretentie…

 5. Welkom terug . In Lievesgarden vind je ook geen dahlia’s, maar dat is meer een kwestie van uitdoen in de herfst en terug planten in de lente. Er zijn zoveel prachtige vaste planten en heesters die de winter trotseren en die veel bijen en vlinders aantrekken..

 6. Leuk je weer terug te zien, en wel met een heerlijke prikkelende tekst.
  Ik heb ook iets tegen dahlia’s, en de andere twee zul je hier ook niet tegenkomen, hoewel ik een bepaalde bescheiden tagetes wel eens heb toegepast tegen een of ander aaltje ofzo.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: