Kerst

Het is weer bijna kerst. De donkerste dag van ’t jaar is al achter de kiezen. Op kerstdag morgen zal de dag zowaar al 52 seconden langer duren. Het was hier de voorbije weken erg rustig, en dat gaat misschien nog wel even duren, door wat veranderingen op ’t werk.

Ik wens jullie allemaal alvast een vrolijk kerstfeest en een mooi eindejaar . Geniet, maar met mate en houdt het veilig. Weet dat volgend jaar sowieso alleen maar beter gaat worden: niet alleen om dat we ons volgend jaar van het juk van COVID-19 gaan bevrijden, maar dat ook POTUS-45 zijn ambstermijn er op zit.

28 gedachten over “Kerst

 1. Fijne kerst voor jou en je familie. We kijken er naar uit om 2020 af te sluiten en in 2021 onze vrienden weer in persoon te kunnen zien! Het is nog niet voor direct, maar wanneer de natuur opnieuw ontluikt zullen we er dubbel en dik van kunnen genieten!

 2. Dat 2020 voor altijd in onze herinneringen mag blijven en dat we er ook iets uit hebben mogen leren.
  Dat als we aan één zeel trekken veel kunnen bereiken en dat we respect krijgen voor elkaar en voor elkaars job.
  Maar ik hoop ook dat 2021 een jaar is waar we terug vriendschappen kunnen opbouwen en kunnen genieten van de kleine dingen.
  Beste wensen!

  1. Bedankt voor de positieve insteek. Ik probeer me steeds minder te focussen op de mensen die niet mee aan het zeel willen trekken, en het op alle manieren proberen te scheuren…
   Een mooi 2021!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: