You sexy m*f*

Licht schoeisel is niet geschikt om mee te werken in de tuin. Ik heb hier een stel stevige schoenen staan voor het tuinwerk. Maar wanneer je zo maar even de tuin inloopt om de kippen eten te gaan geven of wat bessen te plukken, zijn die veiligheidsschoenen echt wel vervelend (kost veel te veel tijd om ze aan te doen). Daarvoor gebruikte ik een stel oude crocs (sorry Jani). Twee weken geleden stapte ik op een tak van de stekelige stekelbes, en de stekels van de plant gingen gewoon door de zool van die crocs en dus in mijn voet.

“Koop U een stel klompen” stelde MadaMasj voor. Ze bedoelde Zweedse klompen (lederen ‘aansteek’klompen met houten zaal), maar ik besloot even de taalpurist uit te hangen. Klompen zijn klompen, geen Zweedse klompen. Dus kocht ik me houten klompen. Ik heb nog even getwijfeld om er te kopen met een schreeuwlelijk motiefje op.

De eerste dag viel het wandelen met die klompen dik tegen, maar na enkele dagen wandelen begin ik ze wel gewoon te worden, dit veganistisch schoeisel waarvoor dan weer ergens een boom moest sneuvelen (“You can’t win them all”).

MadaMasj is niet direct fan volgens mij. Ze vind bovendien ook dat ik die klompen niet mag dragen onder mijn fietsuitrusting. Ik heb haar beloofd dat ik niet met die klompen ga rijden met de racefiets, maar zij wil een volledig embargo op het dragen van klompen onder fietskledij. Ik had misschien toch gelakte klompen moeten kopen, in één of ander schreeuwerig kleurtje. Dat had nog ze nog beter doen aftekenen tegen mijn ‘wielerensemble’.

8 gedachten over “You sexy m*f*

  1. Nou breekt mijn klomp! Maar ze staan je beslist beeldig.
    Helaas wel niet echt veilig als je met een kettingzaag werkt, zo’n houten schoeisel. 😉

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: