Paw-Paw

De vruchten van de paw-paw zijn ondertussen flink gegroeid (formaat van een flinke peer). Nog een zestal weken en ze zijn rijp. Ik tel een twintigtal vruchten, ik kan niet wachten om ze te proeven.

De granaatappel lijkt me niet fertiel, er is geen enkele vruchtvorming, ondanks tientallen bloemen en de warme zomer. Ik denk dat de dagen van het plantje (bijna) geteld zijn.

16 gedachten over “Paw-Paw

 1. Leuke blog! Ik heb al veel inspiratie opgedaan voor onze tuin.

  Verwacht niet te veel van de paw paw! Ik vind ze persoonlijk niet lekker. 😉 Er is veel lekkerder tropisch fruit.
  Gr
  Anna

 2. Jammer van de granaatappel. Een troost: ze zijn wel te koop. Ook in bakjes met alleen de pitjes; die zijn er dan door geduldig vrouwelijk personeel in een fabriek in India of daaromtrent uitgehaald. Die vinden het dan wel weer raar dat westerlingen dat zelf niet kunnen. Maar goed, zij hebben betaald werk.

   1. Goed om te weten. De ene vrucht is de andere niet. Een banaan uit Zuid-Afrika smaakt heel wat beter (vind ik) dan eentje uit Colombia.
    Ik kocht eens een granaatappel en gooide de pitjes weg zoals je dat met pitjes doet en vond de appel maar niks. Nooit losse pitjes in bakjes gekocht, trouwens. Het is weer zo’n foodie hype naar mijn idee.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: