Doorzetter

Deze blijft nog altijd flink doorgaan, en staat alweer maanden zonder oponthoud in bloei, met een goddelijk aroma er bovenop. Het plan is hier om in de lente stekjes van deze plant te nemen en de plant dan uit te delen als cadeau tijdens de eco-tuindagen….

Aan wie geïnteresseerd is natuurlijk.

12 gedachten over “Doorzetter

  1. Deze struik toont hier nog maar een vrij bescheiden bloei. Is vorig jaar wel flink gegroeid.
    Misschien moet ik wat uitgekiende snoei toepassen, heb je een tip? En stek je gewoon in de schaduw in de volle grond?

  2. Hij is hier moeten wijken voor de nieuwe prairie vorig jaar. Ik had hem in de heg gezet maar hij heeft de droge zomer niet overleefd. Hij ruikt inderdaad heerlijk en is goed voor de bijen en hommels maar verder vind ik hem weinig bijzonder.

  3. Hier staat die ook de hele winter fris en geurig te wezen… En elke winter opnieuw ontspint zich hier thuis de discussie tussen de liefhebbers van de geur en degenen die het veel te ‘eau-de-cologne’-achtig vinden… (ik ben dus liefhebber!)

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: