Manbag

Bijna een jaar geleden was ik met mijn vrouw op uitstap in Gent. Ik kocht me er bovenstaande manbag. Nog geen jaar later ben ik uitermate tevreden over die aankoop. Gedaan met de portefeuille, sleutels, GSM et alii in de broekzakken te stoppen, alles lekker eenvoudig in de tas. En ik heb nu ook altijd een pen bij. Vrouwen hebben dat toch wel goed bekeken, die handtas.

En er zijn zeker mensen die vinden dat een echte man geen ‘sjakosj’ draagt. Maar ik heb zelf wel voldoende zelfvertrouwen om me daar nu eens niets van aan te trekken. Laat de macho’s maar sukkelen met hun sleutels, portefeuille, telefoon,… Of hem als een kleuter af te geven aan hun vrouw, die die spullen dan wegstopt in haar handtas.

18 gedachten over “Manbag

  1. Ik heb quasi altijd mijn fototas bij. Daarin is, behalve voor de camera zelf, ook voldoende plaats voor portefeuille, telefoon, etc. Er past zelfs een halveliterfles water in, maar dan dien ik de telelens thuis te laten. 😉

    ‘Manbag’ vind ik zo’n typisch nieuwerwets woord, iets waar ik niet bepaald tuk op ben. Wat is er mis met ‘herentas’?

  2. Ik ben een vrouw maar heb een hekel aan ‘sjakosjen’. Als ze het juiste formaat hebben – niet te groot – dan kan het wel handig zijn. Zeker als je zo’n joekel van een telefoon hebt. En een leesbril.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: