Tagetes

Enkele jaren geleden schreef ik “Daarom vraag ik alle lezers om mij aan dit logje te herinneren wanneer ik  Afrikaantjes, Bloemriet of godbetert (gevuldbloemige) Dahlia’s in mijn tuin begin te planten.”

Deze Tagetes ‘Linnaeus” kreeg ik dit week-end cadeau van een bezoeker. Deze plant krijg dus wel een plekje. De plant zou erg geliefd zijn bij slakken en zo planten rondom beschermen.

5 gedachten over “Tagetes

  1. Niets mis met een schone ‘stinker’, ik vind die zelfs niet stinken.
    Ik ben die van mij (gekocht met de moestuinzaden, zelfde reden, de slakken) vergeten zaaien. De kolen hebben het geweten…

  2. Hé, ik had die dit jaar ook gezaaid. Maar hij is niet uitgekomen, realiseer ik me nu. Deze tagetes, ook al is het tagetes, vind ik wel mooi. Wordt een statige plant…

  3. Wat bij mij toch wel helpt tegen de slakken is het as van de BBQ rondom de kwetsbare plantjes strooien. En ik heb van de buurvrouw ook afrikaantjes gekregen. Dahlia’s zijn helemaal in! Ik heb ze ook niet hoor, maar zeg nooit nooit.

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: