Fotoverhaal van de week 50 :

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Ik had net mijn eerste ‘Full-frame’ digitale spiegelreflex gekocht, een canon EOS 5D, en me er onmiddellijk een sigma 12-24 mm lens bijgekocht. De eerste weken fotografeerde ik als een gek alles met een beeldhoek van 12mm. Je kan er erg leuke effecten mee creëren. Zo ook hier in Leuven op een zonnige winterdag.

 

10 gedachten over “Fotoverhaal van de week 50 :

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: