Fotoverhaal van de week 28 : MHA

Ik vertel iedere week ’t verhaal achter één van mijn foto’s, een idee van Thomas Pannenkoek. Af en toe zullen dat echt goede foto’s zijn, soms ook wat minder geslaagde exemplaren, maar met een verhaal, dat is de rode lijn. Hier vind je meer info.

Deze foto werd gemaakt in het oud Militair Ziekenhuis van Antwerpen, toen het al enkele jaren aan ’t verkommeren was. Fotograferen in vervallen gebouwen, het zegt me wel iets, maar ik doe het alleen als het echt toegelaten is. Urbex-fotografie laat ik dus aan anderen over. Dit was een fotosessie met toelating. Oude gebouwen hebben gewoon iets.

p8147059-5

14 gedachten over “Fotoverhaal van de week 28 : MHA

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: